Панакота с клубникой
на 4 порции:
150 мл сливок
2 ст. л. сахарной пудры
1/2 пакетика ванилина
10 грамм желатина
15-20 мл ликёра, коньяка или бальзама
Желатин развести в небольшом количестве горячей воды. Сливки довести до кипения. Дать немного остыть. Растворить в сливках сахарную, влить желатин, алкоголь и хорошо перемешать. На дно вазочек уложить нарезанную кусочками клубнику. Дать остыть и поставить в холодильник до полного застывания. Сверху готовый десерт украсить клубникой и веточками мяты.
Panakota with strawberries
Serves 4:
150 ml cream
2 tbsp. l. powdered sugar
1/2 bags of vanilla
10 grams of gelatin
15-20 ml of liqueur, brandy or balsam
Gelatin dissolve in a small amount of hot water. Cream bring to a boil. Give a little bit cool. Dissolve the sugar in the cream, pour the gelatin alcogol and mix well. At the bottom of the vases to pack pieces of sliced strawberries. Allow to cool and refrigerate until completely freezing. On top of finished dessert, strawberries and decorate with sprigs of mint.
2 ст. л. сахарной пудры
1/2 пакетика ванилина
10 грамм желатина
15-20 мл ликёра, коньяка или бальзама
Желатин развести в небольшом количестве горячей воды. Сливки довести до кипения. Дать немного остыть. Растворить в сливках сахарную, влить желатин, алкоголь и хорошо перемешать. На дно вазочек уложить нарезанную кусочками клубнику. Дать остыть и поставить в холодильник до полного застывания. Сверху готовый десерт украсить клубникой и веточками мяты.
Panakota with strawberries
Serves 4:
150 ml cream
2 tbsp. l. powdered sugar
1/2 bags of vanilla
10 grams of gelatin
15-20 ml of liqueur, brandy or balsam
Gelatin dissolve in a small amount of hot water. Cream bring to a boil. Give a little bit cool. Dissolve the sugar in the cream, pour the gelatin alcogol and mix well. At the bottom of the vases to pack pieces of sliced strawberries. Allow to cool and refrigerate until completely freezing. On top of finished dessert, strawberries and decorate with sprigs of mint.
Serves 4:
150 ml cream
2 tbsp. l. powdered sugar
1/2 bags of vanilla
10 grams of gelatin
15-20 ml of liqueur, brandy or balsam
Gelatin dissolve in a small amount of hot water. Cream bring to a boil. Give a little bit cool. Dissolve the sugar in the cream, pour the gelatin alcogol and mix well. At the bottom of the vases to pack pieces of sliced strawberries. Allow to cool and refrigerate until completely freezing. On top of finished dessert, strawberries and decorate with sprigs of mint.
Комментарии
Отправить комментарий