- 200 гр свежего дайкона
- 1 крупное яблоко
- оливковое масло
- сок лимона
- соль
- зелень петрушки
Дайкон очистить и натереть на крупной тёрке. Яблоко также
очистить и натереть на крупной тёрке. Перемешать. Заправку приготовить из сока
лимона и оливкового масла. Посолить по вкусу. Украсить зеленью петрушки.
О полезных свойствах дайкона можно почитать здесь
In English:
Salad of daikon with apple
- 200 g of fresh daikon
- 1 large apple
- Olive oil
- Juice of a lemon
- salt
- Parsley
Daikon peel and grate. Apple is also clean and grate. Mix well. Charging is prepared from the juice of a lemon and olive oil. Add salt to taste. Garnish with parsley.
- 1 large apple
- Olive oil
- Juice of a lemon
- salt
- Parsley
Daikon peel and grate. Apple is also clean and grate. Mix well. Charging is prepared from the juice of a lemon and olive oil. Add salt to taste. Garnish with parsley.
Комментарии
Отправить комментарий