Шоколадное печенье
|
|
Муку смешайте с какао, содой, разрыхлителем. Просейте.
Добавьте растворимый кофе в виде порошка. В миксере взбейте масло с коричневым
сахаром, добавьте яйцо, растопленный шоколад, сухие ингредиенты и молоко.
Заверните получившееся мягкое тесто в пищевую пленку и поставьте в холодильник
минимум на 45 минут. Скатайте шарики, обваляйте в сахарной пудре. Выложите на
противень, выстеленный пергаментом, на расстоянии 5 см друг от друга. Выпекайте
при 180 градусах 12–14 минут. Дайте остыть на противне около 5 минут.
Сhocolate chip cookies
flour ... 1 / 2 cup
flour ... 1 / 2 cup
cocoa powder... 1 / 4 cup
baking powder... 1 tsp.
salt... pinch
instant coffee... 4 tsp.
butter... 4 tbsp. l.
brown sugar... 2 / 3 cup
instant coffee... 4 tsp.
butter... 4 tbsp. l.
brown sugar... 2 / 3 cup
egg... 1 pc.
dark Chocolate... 100 g
milk... 1 tbsp. l.
powdered sugar
dark Chocolate... 100 g
milk... 1 tbsp. l.
powdered sugar
Mix the flour with cocoa, baking soda, baking powder. Sift. Add the instant coffee in powder form. In a mixer beat the butter with brown sugar, add eggs, melted chocolate, dry ingredients and milk. Wrap the resulting soft dough in plastic wrap and refrigerate for at least 45 minutes. Roll the balls, roll in powdered sugar. Arrange on a baking sheet lined with parchment, a distance of 5 cm from each other. Bake at 180 degrees 12-14 minutes. Let cool on baking sheet for about 5 minutes.
Комментарии
Отправить комментарий