Закусочные рулеты “Смайлики”, “Полосатики” - Snack rolls "Smilies", "Stripes"

 


Закусочные рулеты “Смайлики”, “Полосатики”

ENG is bellow

Ингредиенты:

На один рулет понадобится:

-       Творог 9% - 350 гр

-       Чернослив

-       Яйца – 2 шт.

-       Мука – 2 ст. л.

-       Масло растительное – 1-2 ст.л.

-       Небольшой зубчик чеснока

-       Зелень

-       Отварная свекла или отварная морковь (в зависимости от желаемого цвета) – 1 шт

Инструкции:

Приготовьте начинку. Творог перетрите в блендере, добавьте мелко нарезанную зелень и натёртый на мелкой тёрке чеснок, мелко нарезанный чернослив, хорошо перемешайте.

Для бисквита. Натрите на самой мелкой тёрке отварную свеклу или морковь. Отделите желтки от белков. Белки взбейте с солью до устойчивых пиков.

Взбейте миксером желтки с морковным или свекольным пюре. Добавьте масло, всыпьте муку по одной ложке и снова взбейте миксером. К этому тесту аккуратно подмешайте взбитые белки.

Разровняйте тесто на противне застеленном пергаментом. Выпекайте минут 7-10 при 180 градусах, до сухой зубочистки.

Тёплый бисквит сверните рулетом и оставьте остывать. После остывания аккуратно разверните бисквит, намажьте начинкой и снова сверните. Отправьте рулет на несколько часов в холодильник.




Snack rolls "Smilies", "Stripes"

Ingredients:

For one roll you will need:

- Curd 9% - 350 gr

- Prunes

- Eggs - 2 pcs.

- Flour - 2 tbsp. l.

- Vegetable oil - 1-2 tbsp.

- A small clove of garlic

-              Greens

- Boiled beets or boiled carrots (depending on the desired color) - 1 pc

Instructions:

Prepare the filling. Grind cottage cheese in a blender, add finely chopped greens and garlic grated on a fine grater, finely chopped prunes, mix well.

For a biscuit. Grate boiled beets or carrots on the finest grater. Separate the yolks from the whites. Whisk the whites with salt until crisp peaks.

Beat the yolks with the carrot or beet purée with a mixer. Add butter, add flour one spoon at a time and beat again with a mixer. Stir in whipped egg whites to this dough.

Line the dough on a parchment-lined baking sheet. Bake for 7-10 minutes at 180 degrees, until toothpick is dry.

Roll the warm sponge cake and leave to cool. After cooling down, gently unfold the sponge cake, spread the filling and roll again. Send the roll in the refrigerator for a few hours.


Комментарии